Contacte.
Programació.
Gataro
El Teatre
Horaris i preus.
Destacats.
Hist˛ria
El Projecte ArtÝstic
El Teatre
Temporada 2010-2011
Hist˛ric
YouTubeInstagram Twitter Facebook Venda d'entrades online Patrocinadors.
L'Impossibilista.
Accés per a
minusvàlids.
Reserva d'entrades
per telèfon.
Dies de l'espectador.
Servei de Bar.
Entrades amb descomptes tr3sc.
Descompte carnet biblioteques.
Descompte amb el carnet jove.
Descomptes per a majors de 65 i menors de 14 anys.
Descomptes socis Fnac.

L'Impossibilista

Idea i creació Sergi Buka
Música Ramon Calduch
Adaptació textos Pep Paré
Producció Tècnica Joan Segura
Audiovisuals Santamandra
Disseny Gràfic Carles Piera
Vestuari Rosa Solé
Agraïments Teatre Museu Rei de la Màgia
Jordà Ferré. Plas, Plas, Plas

SINOPSI
 
Sergi Buka ens presenta “L’impossibilista” amb la intenció de poder compartir en la intimitat de la sala i amb la  complicitat del públic la seva màgia més propera.

“L’Imposssibilista” ens endinsa a un viatge per explorar els límits entre la il·lusió i la realitat, en un mon d’imaginaris i de desitjos. Ens convida a gaudir d’una manera privilegiada d’una de les arts més impactants i de viure l’emoció de ser sorprès a curta distancia, on l’observador es el primer protagonista i “l’essència” el principal ingredient d’aquesta màgia tan especial. Buka provoca “la emoció”, amb una selecció d’efectes creats, on s’ha preuat el interès en la qualitat de l’efecte i la poètica visual, despertant la sorpresa a l’espectador.Amb un espectacle creat al seu gust, Buka suggereix els enigmes i secrets del imaginari universal per retornar a l’essència.Un espectacle màgic ple de sensibilitat on el públic recuperarà la innocència del infant.  

Existeix un espai, un instant, un sospir on la quotidianitat es transgredeix. On el temps s’atura….no existeix… On l’observador no entén com es manipula la realitat.
Una dimensió on els somnis son possibles i les realitats impossibles. Un viatge d’exploració cap els límits entre la il·lusió i la realitat… des de el que és visible….cap al que és invisible…. Un univers quimèric on la empremta d’un somni no es menys real que la de una petjada. -Sergi Buka-