Contacte.
Programació.
Gataro.
El Teatre
Horaris i preus.
Destacats.
Hist˛ria
El Projecte ArtÝstic
El Teatre
Temporada 2010-2011
Hist˛ric
YouTubeInstagram Twitter Facebook Venda d'entrades online Patrocinadors.
Accés per a
minusvàlids.
Reserva d'entrades
per telèfon.
Dies de l'espectador.
Servei de Bar.
Entrades amb descomptes tr3sc.
Descompte carnet biblioteques.
Descompte amb el carnet jove.
Descomptes per a majors de 65 i menors de 14 anys.
Descomptes socis Fnac.

GATARO és un projecte artístic que surgeix l'any 1998 de la mà de Victor Alvaro (actor, director i dramaturg) i Savina Figueras (actriu i productora).

Les inquietuds artístiques, l'afany d'aprenentage i la nostra curiositat ens han dut a tastar les diferents disciplines escèniques, combinades en major o menor nombre en cadascun dels nostres espectacles.

Peces de text, de gest, de màscares, de dansa, musicals, obres d'autors nacionals, internacionals o de creació pròpia. Espectacles on s'ha potenciat la conjunció del contingut de l'obra amb el text, la música, la gestualitat i la plasticitat.

L'any 1998, amb l'espectacle Los sueños de mi prima Aurelia de Federico García Lorca, peça que pertany al Teatro Incompleto de Lorca, començava un viatge a enlloc amb companys que han fet trajectes més o menys intermitents; i d'altres que des de fa anys són còmplices incondicionals com Bealia Guerra (actriu, coreógrafa i ballarina), Núria Llunell (vestuari i caracterització) o Quico Gutiérrez (il·luminador).

Gataro

 

www.gataro.com

Video The Black Rider
Video Promocio ¡Ay, Carmela!
Video El Casament dels Petitburgesos
Flor de Nit -El Cabaret- Video