Contacte.
Programació.
Gataro
El Teatre.
Horaris i preus.
Destacats.
Hist˛ria
El Projecte ArtÝstic
El Teatre
Temporada 2010-2011
Hist˛ric
YouTubeInstagram Twitter Facebook Venda d'entrades online Patrocinadors.
Accés per a
minusvàlids.
Reserva d'entrades
per telèfon.
Dies de l'espectador.
Servei de Bar.
Entrades amb descomptes tr3sc.
Descompte carnet biblioteques.
Descompte amb el carnet jove.
Descomptes per a majors de 65 i menors de 14 anys.
Descomptes socis Fnac.

El projecte artístic

Engegar un projecte no és mai fàcil. Tenir una idea o un desig i no parar fins aconseguir fer-lo realitat, tampoc. Aquest és el cas de l’Almeria Teatre, que neix després de molts anys de cercar, de donar-hi voltes.

L’Almeria Teatre proposa un concepte nou de fer teatre. El concepte fringe, que ja s’utilitza a Europa per definir aquells teatres que busquen estar fora dels circuits convencionals amb propostes de molt alta qualitat sense renunciar al sentit comercial. Volem arribar al màxim de gent possible fent un teatre que compleixi la doble funció d’entretenir i convidar al debat.

Aquesta línia que comencem ara a dibuixar ens ha de portar a descobrir nous camins artístics que es sumin a l’experiència que hem anat adquirint al llarg del temps. Treballant amb conceptes nous no renunciem a l’herència teatral que hem rebut, i ens en fem responsables per seguir aportant coses.

Ara Barcelona té un nou teatre. L’Almeria Teatre és un nou espai per a dir coses, o per a dir-les d’una altra manera. Esperem que la gent tingui ganes d’escoltar, i de dir-hi la seva, perquè no.

L’Almeria Teatre compta amb Gataro com a companyia resident i acull el Festival Barcino.

 

Victor Alvaro